Köpsinformation

Normalpäls

400 kr med härstamningsbevis 

450 kr med stamtavla 

Satinpäls (glansigare och mjukare päls) 

500 kr med härstamningsbevis 

 

När man tingar sin kanin betalar man hälften i tigningsavgift (200 kr) som inte återfås vid ånger. Sen betalar man återstående belopp vid hämtning. Självklart återbetalar jag tigningsavgiften ifall något händer med kaninen innan det är flyttklar

När man köper en kanin från mig så får man en renrasig, kloklippt, bettfelskontrollerad kanin med härstamningsbevis eller stamtavla beroende på om det är utställnings godkänd färg och om föräldrarna har stamtavla. Man får också med sig övergångsfoder och skötselråd. Självklart även livstids support om det är något som ni behöver hjälp med.

Är det så att ett fel upptäcks max ett halvår efter ni hämtat kaninen så ersätter jag i vissa fall (som tex vid bettfel då det kan vara ett genetiskt fel) med en ny kanin. Detta gäller också ifall kaninen är agressiv för det ska dom absolut inte vara. Då kan det vara ett tecken på att något inte är som det ska.    

Säljer inte till någon under 18 år utan är man intresserad av en kanin så måste man först ha förälderns godkännande. Det är alltid den vuxna som ska ha huvudansvaret för ett djur även fast det är barnens. 

OBS!

Om man inte ger kaninen tillräckligt med hö och annat att slipa ner tänderna med så finns risken att bettfel kan förekomma fast att det inte är genetiskt.